M/S Elvekongen tar sikte på å være på vannet igjen i begynnelsen av juli

Elvekongen på Glomma Foto Rune Fjellvang

(2. juni 2022)

- Det er gjort omfattende innvendige arbeider, og nå er vi i gang med utvendig oppussing, sier styreleder Arild Ramstad i Elvekongen AS.

Det var i januar i fjor Elvekongen havnet under isen under sitt vinteropplag i Svanfoss sluse. Ekstraordinær generalforsamling i selskapet vedtok senere på året å sette båten i stand igjen, og Ramstad kan fornøyd konstatere at de møysommelige arbeidene under ledelse av Steinar Stenersen går mot slutten.

- I midten av juni vil de nye møblene bli montert, og deretter venter skipskontroll på Minnesund og en del formaliteter før vi har godkjennelse for å kjøre ruteturer og charterturer på Glomma og Vorma. Planen er rutetur hver lørdag og søndag i juli, og samtidig å åpne for bestilling av charterturer. I august og september kjører vi ruteturer hver søndag som tidligere år.

Elvekongen planlegger også flere spesialturer. Det kan blant annet nevnes jazzcruise i august.

- Mange er glade i Elvekongen, og vi har fått mange spørsmål om når vi kommer på vannet igjen. Vi er glade for at vi nå kan melde at vi ser lys i enden av tunnelen, sier Arild Ramstad.

(Foto: Rune Fjellvang)

 

For oppdatert informasjon følg også med på vår Facebook-side.

Billetter blir lagt ut straks seilingsplan er klar

 

Restaurering av MS Elvekongen

Det er et omfattende arbeid Elvekongens Venner har utført, men Elvekongen har en stor plass i nesbuenes hjerter. Med iherdig innsats ser målet ut til å nåes; å få Elvekongen i drift sesongen 2022.

(foto: Hedda Lunder Bredvold)

 

VI er så takknemlige om du vil hjelpe oss!

Her er 2 måter du kan bidra:

Medlemsskap i Elvekongens Venner
Meld deg inn i venneforeningen, enten som enkeltmedlem (kr 200) eller hele familien/husstanden (kr 300)
Faktura kontigent og nyhetsbrev sendes til denne adressen