"ÅPEN BÅT" - med et hav av god underholdning!

"Åpen båt" arrangeres av Elvekongens Venner. Prosjektet går ut på at Elvekongen ligger til kai på Årnes brygge hver tirsdag klokka 17.00-19.00 gjennom sommeren. Målet for prosjektet er å skape en sosial møteplass med gratis servering om bord og variert underholdning på båten og brygga.

"Åpen båt" er blitt mulig gjennom støtte fra Gjensidigestiftelsen og i samarbeid med Sanitetsforeningene i Nes, som vil stå for serveringen av gratis kaffe, te, saft og vafler.

Hjertelig velkommen om bord!

Elvekongen ligger til kai på Årnes Brygge

Program:

14. mai: Tove Nyhus og Arnfinn Bergly

Åpning ved ordfører Tove Nyhus og underholdning ved Arnfinn Bergly fra Auli.

Arnfinn spiller instrumentalmusikk på gitar og er blitt inspirert av ulike stilarter opp gjennom årene. Han har erfaring med sjangere som gammelpop, evergreens, salmer, myk jazz og taffelmusikk. Arnfinn har spilt i ulike sammenhenger lokalt, med både kjente og ukjente. Han har også hatt gleden av å spille med artister som Stein Ove Berg, Jan Groth og Simon Flem Devold.

21. mai: Weep

Weep er en akustisk, lavmælt trio fra Eidsvoll og Nes, Besetningen består av Odd Arne Klungseth på gitar og vokal, Rune Lien på gitar og Christine Strid Johansen på vokal. De spiller musikk fra artister som Eva Cassidy, Little Feat, Emmylou Harris og  Lionel Richie. De har også laget en del egen musikk og gir i disse dager ut sin første singel. Sjangeren er blues/country.

28. mai: J&E

J&E består av Jon Troli og Eirik Myhre. Duoen byr på americana og blues, samt  hyppige innslag av sanne historier fra Berlevåg.

4. juni: Nes Bygdekor

Nes Bygdekor ble stiftet i 1954 under navnet Nes Blandede Kor. I 1971 slo de seg sammen med Skogbygda Sangerlag og ble til Nes Bygdekor. Siw Graabræk Nielsen har vært dirigent siden 1992.

11. juni: Nes kulturskole

Underholdningen av Nes kulturskole. Inspektør Nadja Strand presenterer kulturskolens aktiviteter sammen med sanger og pianist Ingeborg Utheim Iversen og fløytist Elina Skillebekk Kristiansen.

18. juni: Fu/Vo Boxing-team

Fu/Vo Boxing-team presenterer seg. Tor Øverby gikk lenge med en drøm om å etablere en bokseklubb i Nes, og i 2001 fikk han midler av Fu/Vo til å lage en egen bokseavdeling i klubben.

25. juni: Nes Røde Kors

Nes Røde Kors presenterer sin virksomhet. Som frivillig i Røde Kors kan man engasjere seg som besøksvenn, hjelpe barn og unge med lekser, støtte og veilede flyktninger som kommer til Norge, bli med i Hjelpekorpset og delta i aktiviteter for barn og unge i eget nærmiljø.

2. juli: Madelene & Henning

Madelene & Henning er en lavmælt akustisk duo som spiller egne versjoner av kjente og ukjente sanger fra blant andre Elvis, Sting, Chris Stapleton og Dagny.

9., 16., 23. og 30. juli:  kun servering

6. august: Grøss & Magi

Grøss & Magi jobber mye med interaktive teaterforestillinger og har lenge vært kjent for sine Halloween-fester, som er åpne for allmennheten.

13. august: Marius Lien

Selveste Marius Lien er Vormsund-karen som stakk av med Spellemannprisen i kategorien blues tidligere i år.